Betalen

Bij Olio61 kun je betalen met iDEAL. Door gebruik van iDeal is je betaling direct door ons ontvangen en doen wij ons best je bestelling binnen twee werkdagen te verzenden (vakantie, weekend en feestdagen voorbehouden).
Voor je betaling maken wij gebruik van een onafhankelijke, derde partij Mollie.
Wij krijgen geen inzage in je persoonlijke betaalgegevens. De transacties worden door moderne versleutelingstechnieken (SSL) beveiligd, zodat ze niet ontcijferd kunnen worden door anderen en je betalingen veilig verlopen.
Meer informatie over onze betaalmogelijkheden lees je in onze privacyverklaring.

Verzendkosten
Voor bestellingen wordt een eigen bijdrage van € 2,50 per zending in rekening gebracht. Voor bestellingen boven de € 50,– is verzending gratis. Zodra je pakket aan PostNL is aangeboden, ontvang je een e-mail met de track- en tracecode. Afhalen is in overleg altijd mogelijk.

Levering alternatief adres
Als je de bestelling op een ander adres dan je huisadres wilt te ontvangen, kun je dit bij het afrekenen bij de kassa vermelden. De bestelling wordt verzonden nadat de betaling door ons is ontvangen. De levertijd wordt vanaf dit moment gerekend.

Vragen over betalen & verzenden?
Wanneer je nog vragen hebt over ´betalen en verzenden´, neem dan contact met ons op of mail je vragen naar info@olio61.com